Falcon BMX klub blev stiftet den 30. november 1983 som en af de første BMX-klubber i Danmark. Klubben lå først ved Skurbyen i Aalborg Vestby. I 2006 etablerede Falcon en ny bane ved Mulighedernes Park i Skalborg. 


Falcon BMX havde ved udgangen af 2021 ca. 75 aktive BMX-ryttere. Falcon har sportslige ambitioner, men vil også skabe sociale rammer, som børn, unge og deres forældre finder attraktive. Vi har en bred tilgang til sporten med plads til både elite og bredde. Vi lægger stor vægt på kammeratskab og sammenhold.

Vi ønsker også, at forældre skal føle sig velkomne og få lyst til at engagere sig i klubbens drift. Har du lyst til at hjælpe med i klubbens cafe, kan du skaffe sponsorer, er du god til at skrive, kan du reparere en cykel eller tænker du, at det kunne være sjovt at hjælpe med at vedligeholde vores BMX-anlæg, så har klubben brug for din hjælp. Læs mere om klubbens udvalg på hjemmesiden.

Da BMX er en actionpræget sport, kan udøverne slå sig. Som regel er det en højst en hudafskrabning, men indimellem kan en tur omkring skadestuen være nødvendig. Derfor er det også nødvendigt, at der til alle børn og unge under 18 år er en ansvarlig voksen til både træning og løb, hvis uheldet er ude.