Danmarksmesterskabet – ligger sidst i september, lokationen skifter fra år til år mellem Jylland og Sjælland.
 Jysk/fynsk mesterskab – køres i oktober, lokationen skifter fra år til år.
 National Cup – køres over 4 weekender på BMX-baner i hele landet.
 Jysk Cup – køres over 8 lørdage på BMX-baner i det jyske
 HimmerlandsCup – køres over 4 dage i foråret på nordjyske baner
 LøvfaldsCup – køres over 4 dage om efteråret på nordjyske baner

Især HimmerlandsCup og LøvfaldsCup er gode til at få sin første løbsoplevelse. Fokus til disse løb er at have det sjovt med at køre BMX-løb, og alle deltagere til minimum 3 af de 4 afdelinger får en pokal.

Tilmelding til løb sker på DCU løbstilmeldings side (link).

Alle deltagere skal have en transponder (link)

Resultater fra BMX-løb kan ses på our.sqorz.com

Internationale BMX løb
 Mange danske ryttere deltager i NM, European Cup, EM og VM.
 Tilmelding sker via
DCU løbstilmeldings side (link).

Hvis man vil deltage i andre et løb, hvor der ikke er tilmelding igennem DCU, skal man sende mail til DCU@cyklingdanmark.dk og søge/informere om man deltager i et udenlandsk løb.

Ny til løb
 Til løb kører man mod andre BMX-ryttere på sin egen alder. Til løb bruges ordet “heat”, som er en omgang på banen. Der kan max. være 8 ryttere på gaten og banen ad gangen. Hvis der fx er 10 ryttere tilmeldt i en aldersgruppe, deles de op i 2 heats med 5 ryttere. Der vil herefter være en A- finale med 8 ryttere og en B-finale 2 ryttere.

Til løb er der en holdleder. Holdlederen er ansvarlig for, at rytterne er korrekt tilmeldte. Der udleveres et klistermærke, hvoraf det det fremgår, hvilket heat og hvilken plads på gaten rytteren skal holde på. Klistermærket kan monteres på cyklens stel.

Rytterne skal i god tid tage opstilling i “parc ferme”. Parc fermeen har 10 rækker.

Nummerplader
 Rytterne skal som minimum have en frontnummerplade, til større løb er der også krav om sidenummerplade. Nummeret tildeles i forbindelse med tegning af licens.

Reglerne for nummerpladen er således:
 Expert (drenge): Gule plader med sorte tal
Skabelon til print kan hentes her.
 Piger: Blå plader med hvide tal
 Elite: Hvide plader med sorte tal
 Cruiser: Røde plader med hvide tal

Sidenummerplade for alle: Hvid med sorte tal. Skabelon til print kan hentes her.

Hvis en rytter får en god placering til de større løb, får man lov til at bruge et nyt nummer. Fx vil en vinder af DM kunne køre med nr. 1 efterfølgende.

Til løb er der samaritter til stede i tilfælde af styrt. Det er kun klubbens holdleder, der må befinde sig på banen under løbet.
 For at indikere styrt, står der en official i hvert sving med et flag, som markerer, at rytterne på banen skal være opmærksomme.